Utorak, 23. travnja 2024.

VIDEO Mlada koprivnička plesačica Laura Krog završila u spotu slavne jamajčanske pjevačice

Koprivničanka Laura Krog s četiri je godine naučila svoje prve plesne korake. Danas, sa svojih 12 godina, iza sebe već ima brojna natjecanja i zavidne rezultate, a pojavila se i u spotu pjesme “Baby Love Remix” jamajčanske pjevačice Samanthe Gonsalves.

Mlada Laura sa šest je godina postala članica koprivničkog Športskog plesnog kluba Ritam. S plesnim partnerom Vinkom Sabolićem već je s devet godina osvojila treće i četvrto mjesto na Državnom prvenstvu Republike Hrvatske. Među brojnom konkurencijom ove su godine zauzeli sjajno šesto mjesto.

Veliko postignuće kojim se uz to može pohvaliti je njena plesna točka koja ja uvrštena u spot pjevačice Samanthe J. Naime, nakon što je objavila dugoočekivani hit “Baby Love”, Samantha je preko interneta odlučila potražiti ljubitelje plesa od čijih će plesnih pokreta biti sačinjen spot.

Laura Krog. Ustupio ŠPK Ritam.

– Potrebno je bilo osmisliti koreografiju, uskladiti pokrete i ritam pjesme, te snimiti video. Iako je u to vrijeme vani bilo 40 stupnjeva, nisam se dala omesti. Dva dana sam plesala na terasi, a susjedima je sigurno bilo zabavno slušati ta dva dana istu pjesmu – otkriva nam Laura.

Svoje snimke poslali su brojni plesači iz cijeloga svijeta, a Laurina ih je odmah osvojila. Samantha J tako je preko svog Instagram profila odmah podijelila snimku mlade koprivničke plesačice. Ipak, to nije značilo da će upravo ona i završiti u spotu. Laura je treba pripremiti i poslati još dvije snimke.

– Čekala sam oko mjesec dana dok njen tim i ona nisu odlučili tko će biti u spotu. Činilo se kao godina. I onda kada sam mislila da nisam uspjela pojavio se “Baby Love Remix”. I opet su me sigurno čuli svi susjedi, ali tog puta sam vikala od sreće – govori nam Laura.

Laura priznaje da je za spot pripremala drugačiju vrstu plesa od onog kakvim se inače bavi, no, kako kaže, željela je probati nešto novo.

– Plesala sam, plešem i plesat ću! A do kuda ću otplesati, nikada se ne zna – poručuje Laura.

zatvori