Petak, 19. travnja 2024.

VELIKI REPOVI NAKON KUP UTAKMICE U KRIŽEVCIMA Tomislav Drnje: Krađa godine, Fazlić: Javit će vam se odvjetnik, pripremite dokaze

Da su Drnjančani itekako nezadovoljni suđenjem suca Krešimira Fazlića na utakmici 1/8 finala Županijskog nogometnog kupa između Križevaca i Tomislava napisali smo jučer nakon samog susreta.

Kulminacija svega dogodila se jučer na službenoj Facebook stranici županijskog prvoligaša na kojoj su iznijete teške optužbe na račun Fazlića. Status vam prenosimo u cijelosti, a koliko su Drnjančani ljuti dovoljno govori popularni hashtag pod nazivom ‘krađa godine’:

#krađagodine u osmini finala kupa Kc-Kž županije na štetu #Drnja. Nk Križevci Križevci – Nk “Tomislav” Drnje 3:1 (1:0).

Glavni sudac Keršimir Fazlić od 1. minute do 90. minute konstantno je sudio protiv Drnja, a kao šlag na tortu kod rezultata 1:1 nije dosudio čisti jedanesterac za Drnje, te da bi nakon toga oko 84. min dosudio nepostojeći(navodno igranje rukom) jedanesterac za Križevce, no da ne duljimo jer bi nam trebalo cijeli dan da izdvojimo sve detalje. Nakon toga glavni sudac Krešimir Fazlić komotno otišao sa upravom nogometnog kluba Križevci na večeru, a prema informacijama prije utakmice mu je plaćeno kako bi progurao Križevce dalje.

#iznadsvihTomislavDrnje

Nije se dugo čekalo na odgovor suca Fazlića koji je na navedeni status ostavio komentar u kojem Drnjančanima prijeti tužbom:

“Sutra će vam se javit odvjetnik ovog lijepog teksta koji ga je pisao tako da pripremite dokaze.”

Teške optužbe s jedne strane i prijetnje tužbom s druge sigurno nisu ono što želimo gledati u našem županijskom nogometu. Kako će se cijela situacija razviti vidjet ćemo uskoro.

zatvori