Četvrtak, 28. ožujka 2024.

SAVRŠEN START U PRVENSTVO Rukometaši Koprivnice uvjerljivom pobjedom na gostovanju u Vidovcu najavili pohod na titulu

Rukometaši Koprivnice Hangar 18 na najbolji su mogući način startali u novo prvenstvo Treće hrvatske rukometne lige Sjever. Na gostovanju u Vidovcu slavili su rezultatom 22:30 i tako potvrdili najave s početka priprema da će u ovoj sezoni napasti prvo mjesto i titulu.

Koprivničanci su od samog početka susreta vodili glavnu riječ na terenu. Domaćin je imao tek jednu prednost i to rezultatom 1:0, a nakon toga je sve išlo na stranu naših rukometaša. Na kraju prvih trideset minuta rezultat je bio 10:16.

U nastavku susreta, Hangarovci su rutinski održavali prednost koja se kretala od plus šest do plus osam, a u jednom trenutku bilo je i najvećih deset golova razlike kada je rezultat bio 19:29. Na kraju je susret završio s uvjerljivih plus osam.

Najefikasniji na današnjoj utakmici, koja se igrala u neobično ranom terminu, bili su Kovačić i Šumandl s po šest pogodaka, a četiri su dodali Karlović i Luka Peričić. Trener Branko Krajačić dao je priliku svim igračima koji su danas bili u zapisniku. U iduće kolu Koprivnica će biti domaćin drugoj ekipi Čakovca u sportskoj dvorani koprivničke Gimnazije Fran Galović.

zatvori