Petak, 29. ožujka 2024.

ROBERT MARKULIN: Uprava je ta koja smjenjuje i postavlja trenera, još uvijek nismo ništa odlučili o Kopiću

Jedan od najistaknutijih članova Uprave Slaven Belupa Robert Markulin potvrdio nam je da je Željko Kopić još uvijek trener koprivničkog prvoligaša, ali i da se danas ozbiljno raspravljalo o njegovoj sudbini.

– Uprava je ta koja smjenjuje i postavlja trenera. Danas smo svi skupa razgovarali i raspravljali na temu ostanka ili odlaska trenera Kopića, ali ništa konkretno nismo zaključili i on je za sada još uvijek trener Slaven Belupa – objasnio je Markulin.

Očito je da se na Gradskom stadionu ozbiljno raspravljalo o Kopiću što niz od devet prvenstvenih utakmica bez pobjede sigurno i zahtjeva. Hoće li trener Slaven Belupa već večeras dobiti otkaz ili će dobiti još jednu priliku i voditi Farmaceute s klupe u Kupu protiv Rudeša saznat ćemo uskoro.

Sigurno je kamen spoticanja u odluci Uprave bio i težak raspored Slaven Belupa u idućih dva tjedna. Naime, koprivnički prvoligaš će prvo biti gost kod Rudeša u izuzetno važnoj utakmici u Kupu, a onda na Gradski stadion dolaze Hajduk pa Dinamo. Na neki način bi se novog trenera možda i ‘utopilo’ kada bi ga se gurnulo u takvu vatru.

Sve u svemu, zaključak je takav da je sve moguće. I da Kopić već večeras ostane bez posla, ali i da vodi Slaven u budućnosti. Kako će se cijela situacija rasplesti saznat ćemo uskoro.

zatvori