Četvrtak, 25. travnja 2024.

RAPSODIJA KOPRIVNICE U DARUVARU Hangarovci rastavili domaćina na proste faktore slavivši s gotovo nevjerojatnih 27 golova razlike

Rukometaši Koprivnice Hangar 18 misle ozbiljno! Prije početka prvenstva najavili su pohod na titulu prvaka, a nakon tri uvjerljive pobjede na startu sezone dokazali su da se nisu šalili.

Do šestog boda danas su stigli na gostovanju u Daruvaru i to na koji način. Slavili su s ni manje ni više nego 27 golova razlike. Rezultat nakon 60 minuta igre bio je 25:52. Domaćin se u susretu držao tek 15-ak minuta, a onda su Koprivničanci preuzeli sve u svoje ruke.

Već na poluvremenu rezultat je bio 13:24 i bilo je očito da se Daruvaru do kraja utakmice ne piše dobro. Raspucani su bili gotovo svi Hangarovci. Prednjačio je Pranjić koji je postigao čak 11 pogodaka. Tri manje dodao je Šumandl, sedam je postigao Luka Peričić, dok je šest zabio Dujaković.

Valja istaknuti i vratara Skupnjaka. Mladi kadet danas je odlično branio. Svoje mjesto je pred kraj susreta prepustio 14-godišnjem Dominiku Vučkoviću, jednom od najtalentiranijih golmana naše regije.

Sve u svemu, još jedna odlična predstava momčadi trenera Branka Krajačića i odlična najava za derbi protiv Ivanske koji će se igrati idućeg vikenda u sportskoj dvorani koprivničke Gimnazije Fran Galović. Obje momčadi nakon tri kola imaju maksimalnih šest bodova na svom kontu.

zatvori