BRUNO ŠIMLEŠA u Koprivnici predstavlja najnoviju knjigu, a evo tko ju je osvojio

0
641
Izvor: Bruno Šimleša (Facebook) / Nina Đurđević.
Bruno Šimleša, poznati autor iz područja popularne psihologije i duhovnosti, u utorak 17. listopada gostuje u koprivničkoj Knjižnici i čitaonici ‘Fran Galović’. Pritom će predstaviti svoju najnoviju knjigu ‘Bez rukavica’, a portal Drava.info poklanja vam primjerak!

Knjigu ‘Bez rukavica’ osvojila je Dunja Špehar. Čestitamo!

U knjizi “Bez rukavica” Šimleša odgovara na pitanja zašto se teško mijenjamo i najčešće učimo samo na bolnim iskustvima te zašto zdrav i otvoren um, spreman na kritičko promišljanje, vrijedi jednako kao i zdravo i otvoreno srce. Posebnu čar ovoj knjizi daju provokativna pitanja čitatelja na koja je autor odgovarao, kako drugačije nego – bez rukavica.

Dio knjige su i autorove novinske kolumne kojima je pridodao i mnoge dosad neobjavljene tekstove, a u kojima hrabro i bez zadrške progovara o kontroverznim društvenim pitanjima – jesu li Bog i Crkva na istoj strani, koja je prava priroda homoseksualnosti, zašto ima toliko žutila u medijima te koja je naša odgovornost u stvaranju zdravijeg društva. Knjiga je prvotno objavljena 2012. godine pod nazivom “U rukavicama mi je ionako prevruće”, a ovo je novo i dopunjeno izdanje.

Predstavljanje knjige održat će se u utorak, 17. listopada od 19 sati na Stručno-znanstvenom odjelu Knjižnice i čitaonice “Fran Galović”.

Bruno Šimleša dosad je objavio osam knjiga, a “Ljubavologija” i “Škola života” jedne su od najprodavanijih knjiga na ovim područjima. Njegovi su naslovi objavljeni i u Sloveniji, Srbiji, Makedoniji i Albaniji.