Petak, 26. travnja 2024.

Podravka i više nego uvjerljiva u Zagrebu, Trešnjevka parirala dvadesetak minuta

Rukometašice Podravke Vegete upisale su i treću prvenstvenu pobjedu i tako ostale na stopostotnom učinku. Na gostovanju u Zagrebu kod Trešnjevke slavile su rezultatom 28:16.

U prvom poluvremenu Podravkašice su napravile pet golova prednosti. Trešnjevka je povela s 1:0, ali su nakon toga naše rukometašice preuzele konce igre te su vodile glavnu riječ na parketu. Posebno su se istaknule u prvih 30 minuta Nemaškalo s realizacijom 4/4 i Kapitanović koja je skupila sedam obrana.

U drugom poluvremenu sve je bilo riješeno nakon uvodnih pet minuta. Podravkašice su s dva pogotka Vidak i Debelić te jednim Karlovčan napravile seriju 5:0 i tako otišle na nedostižnih devet golova prednosti što je značilo da je samo pitanje kojim će rezultatom završiti utakmica.

Naše rukometašice na kraju su slavile s 12 razlike, a najefikasnije su bile Debelić sa šest te Vidak i Nemaškalo sa po pet golova.

Tako je Podravka došla do šestog boda nakon tri kola te je prvoplasirana ekipa lige. U idućem kolu naše rukometašice ugostit će Dugo Selo u sportskoj dvorani koprivničke Gimnazije Fran Galović.

zatvori