Petak, 19. travnja 2024.

Otključavamo tajne živog svijeta u Općini Gola!

Bioteka je ponovno u pokretu! Popularni projekt ‘Otključajmo tajne živog svijeta!’ prenosimo u Prekodravlje i stižemo u Golu! Imate li kod kuće malog avanturista, prirodnjaka ili klinca kojeg jedva možete odvojiti od enciklopedije o životinjama i ne znate što biste s njim, pružite mu priliku da otkrije blaga prirode s nama!

21. listopada u 11:00 sati osnovnoškolci Općine Gola starosti između 7 i 13 godina imaju priliku otkriti koja se sve to živa čudesa kriju u njihovom lokalnom području! Ovaj zanimljiv istraživačko-terenski program radionica, između ostalog, obuhvaća izradu lovki za kukce, određivanje vrsta kralješnjaka, prljanje ruku, rasprave o biološkoj raznolikosti, kao i susret s uzorcima životinjskih preparata raznih vrsta. Uz to, nakon botaničke radionice djeca će na interaktivan i zabavan način upoznati zavičajne biljne vrste i njihovu važnost. Više o radionici saznajte na linku.

Prijaviti se možete do ponedjeljka 16. listopada 2017. godine na e-mail adresu [email protected] ili br. tel. 091/1922-448 (u prijavama navesti ime i prezime te starost djeteta i kontakt roditelja).

Naziv radionice: Otključajmo tajne živog svijeta!
Mjesto odvijanja: park ispred OŠ Gola (Trg kardinala Alojzija Stepinca 4a)
Termin odvijanja: 21. listopada 2017., 11:00 h – 13:00 h
Dobna skupina: 7 – 13 godina
Cijena: besplatno

Napomena:
Zbog “uradi sam” tipa aktivnosti preporučujemo staru odjeću i čvrstu, zatvorenu obuću, a budući da se radi o boravku na otvorenom, uz mogućnost kiše, vjetra i/ili hladnoće, prikladnu opremu (kabanica, vjetrovka, topla jakna, kapa).

Radionica će se održati uz financijsku podršku Općine Gola.

zatvori