Subota, 20. travnja 2024.

Neoprezna vozačica pokupila drugi auto, mladi vozač završio u ogradi kuće

Nepropisna brzina i mimoilaženje te nepoštivanje prednosti prolaska bili su razlozi zbog kojih se na području Koprivnice i okolice jučer dogodilo nekoliko prometnih nesreća.

Oko 9:50 sati na Trgu Bana Jelačića u Koprivnici zbog nepoštivanja prednosti prolaska sudarila su se dva osobna automobila. 36-godišnja vozačica Opela varaždinskih registracija je prednjom stranom automobila udarila u bočnu stranu Opela koprivničkih registracija koji je vozio 44-godišnjak. Protiv vozačice će biti pokrenut prekršajni postupak.

Prometna nesreća u Jagnjedovcu se pak dogodila zbog nepropisnog mimoilaženja. Naime, dva su se teretna automobila sudarila vanjskim bočnim ogledalima. I 39-godišnja vozačica i 40-godišnji vozač krivi su za nesreću te će protiv oboje biti pokrenut prekršajni postupak.

Još u noći s nedjelje na ponedjeljak oko 3:10 sati 24-godišnjak je zbog neprilagođene brzine sletio van kolnika i udario u ogradu kuće. Dogodilo se to u Ulici Stjepana Radića u Glogovcu, a vozač je upravljao osobnim automobilom Daewoo koprivničkih registracija. I on je zaradio prekršajni postupak.

zatvori