Subota, 20. travnja 2024.

MODA Poslovne kombinacije i hit komadi za jesen

Modno osvježenje uz trikove i savjete donose vam sestre blogerice Dunja i Maja Mutavdžija s bloga beseenbepopular.com.

Za zaposlene žene vrijede neka posebna pravila kada je u pitanju odijevanje za radno mjesto. Kako izgledati trendi i privlačno, a pritom se osjećati ugodno na radnom mjestu ove jeseni?

Nepogrešive stvari za ured definitivno su lepeza hlače, lepršave košulje, suknje A kroja i detalji koji će kombinaciju podići na nivo više. Uz zagasite tonove, jesen će unijeti i jarke boje među kojima se zasigurno ističe crvena i sve njezine nijanse.

Unutar prugastog uzorka u toploj sezoni, jesen će nastaviti igru s linijama. Jesenski modni trendovi istaknuli su i točkasti uzorak u ultimativnoj neutralnoj kombinaciji crne i bijele boje kao klasični, ali i razigrani dodatak jesenskoj garderobi.

U nastavku donosimo jesenske trendove koje su ove jeseni postavile visoke modne kuće:

SPOJ ROMANTIKE I SEKSIPILA – unijet će ga mini suknjica u kombinaciji s bijelom jednostavnom košuljom i dodacima kao što je mini torbica, zanimljive cipele i sl.

ELEMENTI KLASIČNOG ODIJELA – Lepeza hlače visokog struka s prugastim uzorkom i košulja u stilu 70-tih kombinacija je za one klasične duše i za ljubiteljice visoke mode.

ROKERICA U UREDU – klasične detalje spaja s trendi rokerskim detaljima. Ako ste pak slobodna umjetnička duša i ne težite za pravilima odijevanja onda poslovne hlače iskombinirajte s nešto slobodnijim komadima odječe, kao što su majice s printom i sl.

Ne zaboravite i na odjevne komade u kojima će vam u hladna jutra biti toplo, a to su klasični baloner koji ne izlazi iz mode i meka pletiva koja možete na vašoj kombinaciji nositi tokom cijelog dana.

Tekst: Dunja i Maja Mutavdžija, beseenbepopular.com
Fotografija: Marija Šmic

zatvori