Četvrtak, 18. travnja 2024.

FOTO/VIDEO Poznati detalji jučerašnje teške prometne nesreće u kojoj je stradao 26-godišnjak

Poznate su okolnosti jučerašnje prometne nesreće u kojoj je ozlijeđen 26-godišnji mladić.

Do nesreće je došlo oko 15:35 sati u mjestu Gornje Vine kod Križevaca kada je spomenuti mladić osobnim automobilom Daihatsu Charade varaždinskih registracija zbog neprilagođene brzine prešao na suprotnu prometnu traku. Vozio se u smjeru Guščerovca.

U tom je trenutku iz suprotnog smjera dolazio 60-godišnji muškarac koji je vozio teretni automobil Peugeot Boxer križevačkih registracija. Osobni i teretni automobil su se sudarili prednjim dijelom uslijed čega je 26-godišnjak zadobio tjelesne ozljede te je hitno prevezen u koprivničku bolnicu. Još uvijek nije poznato jesu li ozljede lake ili teške.

Mladiću je očitana koncentracija alkohola od 0,36 promila što je u granicama dozvoljenog. Ipak, to ne mijenja činjenicu da je skrivio prometnu nesreću pa će protiv njega biti pokrenut prekršajni postupak, doznajemo iz Policijske uprave koprivničko-križevačke.

Zbog obavljanja očevida državna cesta broj 22 bila je zatvorena za sav promet od 16:25 do 18 sati, a promet se odvijao obilazno kroz sporednu ulicu uz regulaciju policijskih službenika.

Izvor: prigorski.hr
Izvor: prigorski.hr

 

Izvor: prigorski.hr

Video: prigorski.hr

 

Teška prometna nesreća kod Križevaca – Gornje Vine

Posted by prigorski.hr on Tuesday, October 10, 2017

 

zatvori