Četvrtak, 28. ožujka 2024.

FOTO/VIDEO Mali i veliki Koprivničanci sunčan dan proveli u šetnji i rekreaciji u parku

Mnogobrojni Koprivničanci sunčano poslijepodne proveli su šetajući gradom i vježbajući u gradskom parku.

Bile su to aktivnosti projekta “Živjeti zdravo” kojeg provodi Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije.

Aktivnost “Hodajmo do zdravlja” bila je namijenjena građanima svih dobnih skupina, a osim šetnje gradom, svi zainteresirani mogli su se priključiti vježbanju u gradskom parku. Vježbe su vodili mladi fizioterapeuti iz koprivničke Srednje škole. Uz to, učenici Medicinske škole mjerili su krvni tlak.

Rekreacija u parku :)

Posted by Drava.info on 20. listopada 2017

Najmlađim Koprivničancima bila je pak namijenjena aktivnost “Volonteri u parku”. Mališani su uz vodstvo volontera – trenera Bazena “Cerine”, budućih fizioterapeuta i voditelja Društva Naša djeca vježbali i igrali razne igre.

– Jako mi je drago što vas vidim u tolikom broju, svih dobnih skupina, od onih najmlađih do najstarijih. Prekrasan je dan i mislim da ćemo uživati u ovoj šetnji i ovoj rekreaciji, a nadam se i da ćemo pokrenuti i motivirati i druge da se fizički aktiviraju kako bi poboljšali svoje zdravlje i držali svoje zdravstveno stanje što bolje – rekla je ravnateljica Zavoda Draženka Vadla. 

Šetnja do zdravlja po Koprivnici :)

Posted by Drava.info on 20. listopada 2017

Vrijedno je spomenuti da su aktivnosti provedene u suradnji s Gradom Koprivnicom te da ih je podržala i Županijska uprava.

zatvori