Petak, 19. travnja 2024.

FOTO/VIDEO Koprivnica Hangar 18 lako preko Čakovca do nove pobjede, Dujaković zabio devet golova

Rukometaši Koprivnice upisali su novu prvenstvenu pobjedu. U drugom kolu Treće hrvatske rukometne lige Sjever uvjerljivo su svladali drugu momčad Čakovca u sportskoj dvorani koprivničke Gimnazije Fran Galović rezultatom 30:16.

Da Koprivničanci neće imati velikih problema danas znalo se i prije susreta jer ekipu Čakovca II čine uglavnom kadeti koji se još uvijek ne mogu ozbiljnije ‘potući’ sa seniorima.

Od samog početka susreta Hangarovci su dominirali susretom te su iz minute u minutu povećavali svoju prednost. 15-ak minuta prije kraja susreta naši rukometaši imali su plus 15, a onda su odlučili završiti utakmicu prije njenog kraja i tako spasili goste od puno težeg poraza koji je i ovako bio dovoljno uvjerljiv.

U redovima Koprivnice valja istaknuti tri imena: raspoloženog Dujakovića s devet pogodaka, mladog Šumandla, koji je sve bolji i bolji iz utakmice u utakmicu, sa sedam pogodaka i ‘hobotnicu na golu’ Horvata koji je zaključao svoja vrata mladim Čakovčanima.

U idućem kolu, idućeg vikenda, Koprivničanci gostuju u Daruvaru, a s obzirom na to da su prije početka prvenstva najavili pohod na titulu, logično je da će ‘napasti’ nova dva boda.

 

Koprivnica – Čakovec II; trenutni rezultat 25:11

Posted by Drava.info on 14. listopada 2017

zatvori