Srijeda, 27. ožujka 2024.

FOTO/VIDEO Juniori Slaven Belupa svladali Sesvete i došli na samo bod zaostatka za prvoplasiranim Osijekom

Juniori Slaven Belupa upisali su nova tri boda. U sedmom kolu Prve hrvatske nogometne lige svladali su vršnjake Sesveta u Cvetkovcu rezultatom 2:1.

U prvom poluvremenu Farmaceute je u vodstvo u 11. minuti doveo Nikšić. Činilo se u tom trenutku da će mladi Slavenaši imati lagan posao protiv pretposljednje momčadi lige, ali dogodilo se upravo suprotno.

Sesvete su malo po malo preuzimale inicijativu te su nakon velikog pritiska u posljednjih desetak minuta prvog poluvremena uspjele doći do izjednačenja. U 45. minuti strijelac za goste bio je Filipović.

Poluvrijeme je došlo kao naručeno za naše juniore koji su u drugom poluvremenu ponovno ubacili u brzinu više i krenuli po tri boda. Ključan trenutak utakmice dogodio se u 76. minuti kada je u kaznenom prostoru Sesveta srušen Mladen, a sudac je pokazao na ‘bijelu točku’. Siguran s 11 metara bio je Resler za 2:1.

Do kraja utakmice ponovno su gosti napadali, ali je golman Slavena Slukić zaključao svoja vrata i ostavio tri boda u Koprivnici ili Cvetkovcu, da budemo precizniji. Tako su Slavenaši došli do svojeg 16. boda koji ih je vinuo na drugo mjesto prvenstvene ljestvice, samo jedan bod iza vodećeg Osijeka.

U idućem kolu juniori idu na gostovanje u Pulu gdje će snage odmjeriti s vršnjacima Istre 1961.

SASTAV SLAVEN BELUPA: Slukić, Ćupić, Dolček, Kudumija, Hajdinjak, Resler, Nikšić, Mladen, Fusić, Hlevnjak, Mlinarić. Trener: Jagarinec, Sinjaković. Ivica Sertić.

 

Juniori Slaven Belupo; Sesvete 2;1 trenutno

Posted by Drava.info on 15. listopada 2017

zatvori