Petak, 29. ožujka 2024.

FOTO Tematsku sjednicu o Piškornici održat će i koprivničko Gradsko vijeće

Koprivničko Gradsko vijeće uskoro će održati tematsku sjednicu o Piškornici! Odlučilo je to svih 20 prisutnih gradskih vijećnika i tako prihvatilo prijedlog gradonačelnika Mišela Jakšića.

On je na pitanje SDP-ove Nataše Tetec o trenutnom stanju na Piškornici predložio upravo tematsku sjednicu Gradskog vijeća na koju bi pozvali i ostale nadležne koji o toj temi imaju što reći.

Nezavisni vijećnik Antonio Grgić ujedno je predložio da prije same sjednice gradski vijećnici obiđu odlagalište komunalnog otpada na Piškornici kako bi i na licu mjesta vidjeli što se tamo događa.

Kad će tematska sjednica koprivničkog Gradskog vijeća o Piškornici biti održana, ovog trenutka se još ne zna. No, neslužbeno doznajemo da su u Nemčićevoj već odredili datum tematske sjednice županijske skupštine o Piškornici. Članovi županijske skupštine okupit će se 07. studenoga oko podneva.

Prvo će autobusom na odlagalište na Piškornici, a potom će raspravu nastaviti u uobičajenom poslijepodnevnom terminu u koprivničkoj gradskoj vijećnici.

zatvori