Četvrtak, 18. travnja 2024.

FOTO Šapice u Ottovoj kućici hitno traže svoju novu obitelj! Spasite ih!

Ponovno je radno u Skloništu za životinje “Ottova kućica”. Nažalost, njihova Facebook stranica ponovno je zatrpana novim fotografijama napuštenih psića.

Iz priloženog možemo vidjeti kako čovjek više ne mari pa iz toplog doma izbacuje štence jednako kao i starije pse. Kako saznajemo od veterinarskog tehničara Leonarda Granđe u posljednjih tri i pol godine kako on tamo radi uvijek je više zaprimljenih nego udomljenih pasa.

Tako je tijekom prošlog tjedna zaprimljeno 10-ak pasa. Od toga njih četiri vraćeno je svojim vlasnicima. Oni se nisu znali vratiti kući pa su spletom okolnosti završili u skloništu.

Nažalost, doznali samo kako je prošlog tjedna samo jedan pas iz skloništa otišao u svoj novi dom. Za vrijeme razgovora sa zaposlenicima skloništa, saznali smo kako je njima najteže kada nitko ne pita za pse i kada nitko ne želi spasiti njihov život.

Zato ćemo opet apelirati na vas, dragi čitatelji. Jer vi možete spasiti živote ovih šapica. Slike u ovom članku ne prikazuju stvarnu situaciju u skloništu. Naime, tamo je mnogo više pasa. Zato stvorite mali kutak u svom domu i srcu te spasite im život. Oni vas čekaju u Skloništu za životinje “Ottova kućica”.

Sklonište “Ottova kućica” nalazi se na adresi Herešinska bb Peteranec, a možete ih kontaktirati i na telefon 048/621-114 ili mobitel 099/3395-190.

 

zatvori