Srijeda, 24. travnja 2024.

FOTO Nezaustavljivo Bratstvo protutnjalo i kroz Đelekovec, Hajdić postigao hattrick, Kunovčani u tri kola postigli nevjerojatna 23 gola

Jutros je u Đelekovcu odigrana druga utakmica desetog kola Prve županijske nogometne lige. Snage su odmjerili Osvit i kunovečko Bratstvo, a slavili su gosti koji su tako nastavili sa svojom odličnom formom.

Nakon velikih pobjeda protiv molvarske Mladosti i drnjanskog Tomislava u kojima su postigli čak 16 golova, Kunovčani su i danas u Đelekovcu nastavili sa svojom napadačkom rapsodijom te su slavili s čak 1:7.

Goste je u vodstvo doveo Bartolić u 20. minuti, a do kraja poluvremena Bratstvo je postiglo još dva pogotka i tako praktički utakmicu riješilo nakon prvih 45 minuta. Za 0:2 precizan je bio Hajdić, a isti igrač zabio je i za 0:3.

U nastavku susreta Kunovčani su u potpunosti razbili Đelekovčane. Hajdić je zabio još jedan pogodak za svoj hattrick, a po jedan pogodak dodali su Vidaković, Jurić i Slijepčević. Počasni pogodak za Osvit zabio je Drvarić.

Bratstvo je tako došlo do svog 22. boda i sada je, s utakmicom više, izjednačeno s Tomislavom na drugom mjestu prvenstvene ljestvice.

Podsjetimo, još jučer je Ferdinandovac slavio na gostovanju u Koprivnici kod Miklinovca s 0:2. Sve ostale utakmice desetog kola na rasporedu su danas popodne s početkom u 15 sati.

10. KOLO PRVE ŽNL:

SUBOTA, 21.10.2017
15:00
Koprivnica: Miklinovec – Ferdinandovac 0:2

NEDJELJA, 22.10.2017
10:00
Đelekovec: Osvit – Bratstvo 1:7
15:00
Legrad: Graničar – Drava NP
Koprivnički Ivanec: Sloga – Panonija
Sveti Ivan Žabno: Tomislav – Prekodravac
Molve: Mladost-Molve – Kalinovac
Drnje: Tomislav – Borac

zatvori