Četvrtak, 28. ožujka 2024.

DEBAKL PODRAVKE PROTIV LOKOMOTIVE Prvakinje Hrvatske smrznute na -8 u Zagrebu

Vrlo lošu predstavu Podravke gledali smo danas u Zagrebu na gostovanju kod Lokomotive gdje su naše rukometašice doživjele pravi debakl. Naime, Zagrepčanke su ih svladale rezultatom 27:19.

Naše rukometašice držale su se u igri tek 17 minuta i do rezultata 9:7. Nakon toga domaća ekipa je napravila seriju 4:0, a kasnije se pokazalo da je upravo to bio ključan trenutak utakmice jer se Podravkašice ni u jednom trenutku do kraja utakmice nisu uspjele približiti Lokomotivi.

U nekoliko navrata Zagrepčanke su imale i plus 9, a na kraju je susret završio s i više nego neugodnih minus 8 za Podravku. Nerješive zagonetke za naše rukometašice bile su Larissa Kalaus i Stela Posavec koje su postigle čak 13 pogodaka.

Sreća u nesreći za Podravku je ta da je još uvijek sve u rukama naših rukometašica jer je Lokomotiva prije tri kola kiksala na gostovanju kod Koke u Varaždinu. Ako i jedna i druga ekipa do kraja natjecanja upišu sve pobjede što, s obzirom na kvalitetu lige, ne bi bilo ni malo čudno, Podravkašice će imati meč loptu protiv Lokomotive u 18. kolu u Koprivnici.

Ipak, ova se utakmica mora shvatiti kao ozbiljno upozorenje. Druga je to u nizu u kojoj je Lokomotiva u potpunosti nadigrala Podravku u Zagrebu. Podsjetimo, u zadnjem kolu prošle sezone Zagrepčanke su slavili s plus 7.

zatvori