Utorak, 23. travnja 2024.

ŽUPANIJSKI KUP Rudar domaćin Prugovcu, Tehnika u Rasinji, Starigrad favorit protiv Čvrsteca

Pred nama je četvrto kolo Županijskog nogometnog kupa koje će se danas igrati diljem županije. Čeka nas osam uzbudljivih utakmica.

Lipa će u Hlebinama pokušati opravdati ulogu favorita protiv Jedinstva, a Starigrad ne bi trebao imati velikih problema protiv Čvrsteca. Rudar će u Glogovcu ugostiti Prugovec, a lider Druge ŽNL Tehnika će na gostovanje u Rasinju.

NOVO: Upravo smo doznali kako su utakmice Rasinje i Tehnike, Rudara (G) i Prugovca te Starigrada i Čvrsteca odgođene zbog natopljenog terena. Igrat će se iduće srijede, 27. rujna, od 16:30.

Podravec je u prošlom prvenstvenom kolu doživio težak poraz, a dojam će pokušati ispraviti danas protiv Rudara. U susjedskom derbiju Fugaplast će igrati protiv GOŠK-a, dok će na križevačkoj strani snage u Bočkovcu odmjeriti Kalnik i Hrvatski bojovnik, a u Carevdaru Mladost i Gornja Rijeka.

Sve utakmice, ukoliko ne dođe do odgoda zbog velike kiše koja od sinoć pada, igrat će se s početkom u 17 sati. U idućem kolu, koje će se igrati 4. listopada, natjecanju će se priključiti i županijski prvoligaši te članovi 4. HNL.

RASPORED 4. KOLA KUP-a – 2017/18 – igra se 19.09.2017. (UTORAK) u 17:00 sati

Hlebine: Lipa – Jedinstvo
Bočkovec: Kalnik – Hrvatski bojovnik
Starigrad: Starigrad – Čvrstec (odgođeno)
Glogovac: Rudar – Prugovac (odgođeno)
Carevdar: Mladost – Gornja Rijeka
Torčec: Podravec – Rudar B
Rasinja: Rasinja – Tehnika (odgođeno)
Gola: Fugaplast – GOŠK

zatvori