Petak, 26. travnja 2024.

ŽUPANIJSKI KUP Sutra ćemo saznati posljednje tri momčadi koje će se plasirati u peto kolo

Tri utakmice četvrtog kola Županijskog nogometnog kupa igrat će se ove srijede, nakon što su prošlog tjedna odgođene zbog velike kiše koja je padala na našem području i potopila terene.

Drugoligaš Starigrad bit će veliki favorit na svom travnjaku protiv ČvrstecaRudar će u Glogovcu biti domaćin Prugovcu, dok će Tehnika prolaz u daljnju fazu natjecanja tražiti na gostovanju u Rasinji kod istoimenog domaćina.

Podsjetimo, prošle srijede peto kolo kupa izborili su Lipa koja je svladala Jedinstvo rezultatom 2:0, Hrvatski bojovnik koji je pobijedio Kalnik u Bočkovcu rezultatom 1:7, Mladost koja je u Carevdaru bila bolja od Gornje Rijeke s 3:0, Podravec koji je na svom travnjaku ispratio Rudar sa sedam pogodaka i Fugaplast koji je svladao u susjedskom derbiju GOŠK rezultatom 6:1.

Koje će im se tri momčadi priključiti u idućem kolu Kupa saznat ćemo nakon sutrašnjih utakmica koje će se igrati s početkom u 16:30. Istaknimo da će se u petom kolu, koje će se igrati 4. listopada, natjecanju priključiti županijski prvoligaši te županijski ligaši koji se natječu u Četvrtoj HNL Bjelovar – Koprivnica – Virovitica.

Županijski kup – 4. kolo

Pustakovec: Lipa – Jedinstvo 2:0
Bočkovec: Kalnik – Hrvatski bojovnik 1:7
Gola: Fugaplast – GOŠK 6:1
Carevdar: Mladost – Gornja Rijeka 3:0
Torčec: Podravec – Rudar (Botinovec) 7:0
Srijeda, 27. rujna

16:30
Starigrad: Starigrad – Čvrstec
Glogovac: Rudar – Prugovac
Rasinja: Rasinja – Tehnika

zatvori