Srijeda, 24. travnja 2024.

VODIMO VAS na 8. Business Café Sjeverna Hrvatska: Inspirirajte se, učite od drugih, povezujte se i promovirajte svoj biznis

Nakon uspješnih godinu dana i sedam održanih evenata, krajem rujna održat će se osmi po redu Business Café Sjeverna Hrvatska, pod geslom ‘U poslu je važno biti drugačiji’. Portal Drava.info poklanja vam ulaznice! Lajkajte našu Facebook stranicu i objavu ovog članka na Facebooku te se potom prijavite putem obrasca na kraju teksta.

Riječ je o sve popularnijem organiziranom druženju poduzetnika i onih koji razmišljaju o ulasku u poduzetništvo. Po licenci za sjevernu Hrvatsku event organizira Androlić konzalting, a moderira Kristina Androlić.

Gosti govornici 8. Business Caféa Sjeverna Hrvatska su:

  • Anita Rinkovec, vlasnica tvrtke RIA import export i branda RIA HOME,
  • Tamara Šabić iz OPG-a Pocedulić koji se bavi proizvodnjom heljde i proizvoda od heljde, a na tržište plasiraju i jastuke s listićima heljde,
  • Mirjana Šeb-Čižmešija, vlasnica Restorana Klas, branda Zeleni obrok zdravlja te promotorica proizvoda na bazi koprive.

Business Café su organizirana druženja poduzetnika i onih koji to žele postati s ciljem razmjene informacija, dijeljenja poduzetničkih iskustava i ohrabrivanja za pokretanje vlastitog posla.

Osmi po redu Business Café Sjeverna Hrvatska održat će se u četvrtak, 28. rujna u Park Boutique Hotelu u Varaždinu, s početkom u 18 sati, a portal Drava.info sretnim čitateljima poklanja po dvije ulaznice.

Ulaznice za event po cijeni od 80,00 kn mogu se nabaviti putem Entrio sustava ili zatražite predračun slanjem upita na e-mail: [email protected]

Prijavite se i osvojite ulaznice

 

Nagradna igra je zaključena.

zatvori