Petak, 19. travnja 2024.

Vlado Dragosavljević novi je igrač županijskog drugoligaša Reke!

Vlado Dragosavljević novi je igrač županijskog drugoligaša Reke. Dosadašnji igrač veterana herešinskog Omladinca tako se ponovno vraća u seniorski nogomet i to u momčad čije je boje branio prije nekoliko sezona.

Kako je došlo do ove, pomalo iznenađujuće suradnje, objasnio nam je sam Dragosavljević.

— Zvali su me ljudi iz kluba nakon njihove utakmice protiv Hrvatskog bojovnika. Rekli su mi da stvaraju puno šansi, ali da ne mogu zabiti gol i da bi željeli da im ja pomognem u napadačkom dijelu igre što se nadam da ću i učiniti — rekao nam je Vlado Dragosavljević.

Na samom početku ljetnog prijelaznog roka Reka je u svoje redove dovela velik broj pojačanja i tako najavila borbu za sam vrh Druge lige. Dolaskom Dragosavljevića Rečani su potvrdili svoje ambicije.

— Cilj je biti među prve tri momčadi Druge lige i ako se ukaže mogućnost, naravno, napasti mjesto koje će nas odvesti u viši rang. Imperativa nema, ali kako su mi rekli iz kluba želja je da Reka bude prvoligaš. Kao najveće konkurente vidim hlebinsku Lipu i Tehniku, a što se tiče mojih osobnih ciljeva, želim postići što više pogodaka — zaključio je novi igrač Reke.

Trener Reke Marijan Karner zadovoljan je novim igračem u svojem igračkom kadru.

— Trebalo nam je pojačanje u vrhu napada, željeli smo ojačati konkurenciju u ekipi pa smo se odlučili za našeg bivšeg igrača s kojim vjerujemo da možemo ostvariti cilj, a to je jedno od prva tri mjesta Druge lige — rekao nam je trener Reke.

Dragosavljević je do sada igrao za veterane herešinskog Omladinca, a debi će imati baš u Herešinu, u nedjelju, protiv seniorske ekipe. Treba li bolja pozivnica od ove za derbi između Omladinca i Reke?

zatvori