Subota, 20. travnja 2024.
Home Featured VIDEO Pogledajte kako su juniori Slavena svladali Cibaliju, Slukić i Hlevnjak: Možemo se boriti za vrh!

VIDEO Pogledajte kako su juniori Slavena svladali Cibaliju, Slukić i Hlevnjak: Možemo se boriti za vrh!

0
VIDEO Pogledajte kako su juniori Slavena svladali Cibaliju, Slukić i Hlevnjak: Možemo se boriti za vrh!
Juniori Slaven Belupa uvjerljivo su proteklog vikenda svladali vinkovačku Cibaliju pogocima Mladena, Nikšića i Drka rezultatom 3:0. Trećom pobjedom u nizu mladi Farmaceuti došli su do desetog osvojenog boda koliko imaju Osijek i Lokomotiva na vrhu Prve lige.

– Zaista smo odlično startali u sezonu, pogotovo kada znamo da smo od prve četiri utakmice tri igrali u gostima. U svaki susret ušli smo s razmišljanjem da možemo doći do tri boda i to nam se itekako isplatilo – rekao nam je pouzdani golman Karlo Slukić.

Pobjeda koja ‘upada u oči’ i koja je našim juniorima itekako digla samopouzdanje bila je ona u Splitu gdje su mladi Slavenaši osvojili tri boda protiv Hajduka.

– Najsretniji sam utakmicom na Poljudu gdje smo Hajduku pokazali zube i bacali se devedeset minuta na glavu. Na kraju smo bili nagrađeni za pristup i trud pobjedom. Protiv Dragovoljca i Cibalije upisali smo “lake” pobjede, ali samo na papiru. Morali smo itekako proliti znoj da dođemo do tri boda – istaknuo je mladi Slavenaš Filip Hlevnjak.

Mladi Slavenaši u prve dvije utakmice primili su četiri gola. I Hajduk i Inter zabili su im po dva, a od onda je obrana, kako juniori vole istaknuti, ‘postala beton’.

– Veseli me što smo u zadnje dvije utakmice poboljšali obranu jer su nam Zaprešić i Hajduk radili dosta problema. Kako će vrijeme odmicati bit ćemo još bolji – objasnio je Slukić. 

Juniorima slijedi utakmica protiv Rudeša u subotu u 10 sati u Cvetkovcu. Zagrepčani su do sada osvojili tek jedan bod, ali opreza nikad dosta.

Rudeš ima jedan bod, ali sigurno nisu bezazleni i ne smijemo ih ni najmanje podcijeniti. Trebamo igrati 120% kao i do sada i nadam se da onda neće biti problema da dođemo do nova tri boda – zaključio je Hlevnjak.

Momčad trenera Ivice Sertića izvrsno je ušla u sezonu pa ne čudi da su na samom vrhu tablice. Logičnim se nameće želja svih navijača ove talentirane generacije da se juniori Slavena uključe u borbu za naslov.

Uvjereni smo da se možemo boriti za sam vrh tablice, ali ne trebamo razmišljati o tome nego ići utakmicu po utakmicu – zaključili su mladi Slavenaši.

zatvori