Srijeda, 27. ožujka 2024.

NOVA TOKIĆ POSLOVNICA Najveći hrvatski prodajni lanac autodijelova stigao je u Koprivnicu

Poslovnica je otvorena na adresi Zagrebačka ulica 82 i kupcima na 400 kvadratnih metara nudi artikle iz osobnog, moto i gospodarskog programa.

Nova Tokić poslovnica otvorena je u Koprivnici prošlog četvrtka, 14. rujna, svečanom proslavom na kojoj su se okupili ključni kupci, partneri i prijatelji tvrtke.

Ispred tvrtke Tokić prisutne su pozdravili predsjednik Uprave Ivan Gadže te vlasnici tvrtke Ilija i Stojan Tokić.

Budući da tvrtka Tokić pruža podršku i lokalnoj zajednici, prilikom svečanog otvorenja poslovnice uručena je donacija Obrtničkoj školi Koprivnica koju je primio ravnatelj Zlatko Martić. Osim Obrtničkoj školi, Tokić je pružio podršku i Udruzi za terapijsko jahanje Osmijeh ispred koje su donaciju primile predsjednica Valentina Kavur i tajnica Petra Čolig.

Snimio Marko Posavec.

Poslovnica na prostoru od 400 kvadratnih metara, uz preko 1000 kvadratnih metara skladišnog prostora, nudi artikle iz osobnog, moto i gospodarskog programa. Kupcima je na usluzi pet prodajnih savjetnika i dostavno vozilo koje serviserima dostavlja robu na dnevnoj bazi.

Radno vrijeme poslovnice je radnim danom od 8 do 20 sati, subotom od 8 do 15 sati.

Više informacija možete saznati na broju telefona 048/629-990, na e-mail adresi [email protected], internetskoj stranici tokic.hr ili osobno na adresi Zagrebačka ulica 82, Koprivnica.

Snimio Marko Posavec.

Tokić d.o.o. ovlašteni je uvoznik i distributer preko 230 najpoznatijih svjetskih proizvođača dijelova za sve vrste osobnih i lakih teretnih automobila. U ponudi također ima moto (dijelove za skutere i motocikle) i gospodarski program (dijelove za kamione i autobuse) te tako zajedno s franšiznim partnerima čini najveći prodajni lanac autodijelova u Hrvatskoj.

Kroz više od 100 poslovnica diljem Hrvatske nudi više od 200.000 različitih artikala: karoserije, motora, kvačila i transmisije, upravljanja i ovjesa, sustava kočenja, ispušnog sustava, autoelektrike i elektronike, maziva i specijalnih tekućina, autokozmetike i autozaštite, alata te dodatne i obvezne opreme.

Svi dobavljači Tokića zadovoljavaju najviše međunarodne standarde kvalitete i sigurnosti (ISO 9000, ISO 14000, ISO/TS/16949 i sl.), a većina njih proizvodi za prvu ugradnju.

Kako bi poboljšali uslugu prema kupcima uveli smo prošle godine i samoposlužni koncept u poslovnicama gdje kupac čekajući red može samostalno odabrati određene artikle (kozmetika, alati, ulja i aditivi, presvlake, žarulje, tekućine, gadgeti i sl.).

zatvori