Srijeda, 24. travnja 2024.

ŠEST PROMETNIH NESREĆA Vozačice oduzimale prednost, vozači pili i vozili…

Čak šest prometnih nesreća zabilježila je Policijska uprava koprivničko-križevačka tijekom petka i noći na subotu. Tri su se dogodile u Koprivnici, a tri drugdje u Podravini. Srećom, u njima nitko nije ozlijeđen i jedine su im posljedice bile materijalne naravi.

Krenimo redom. Oko 8:30 ujutro u Koprivnici neoprezan je maloljetnik na biciklu izletio pred automobil u Ulici Jurja Bedenika u Koprivnici. Prilikom sudara pao je na kolnik, ali je odmah napustio mjesto događaja i naknadno je pronađen. Više o ovoj nesreći pročitajte ovdje.

Sat vremena kasnije u Koprivnici se dogodila još jedna nesreća, ovoga puta na parkiralištu trgovačkog centra na Radničkoj cesti. Oko 9:30 vozačica (r. 1957.) Kie Pride varaždinskih tablica oduzela je prednost Opel Vectri koprivničkih registracija kojom je upravljala vozačica rođena 1987. godine. Vozila su se sudarila, nitko nije ozlijeđen, sudionice nisu bile pod utjecajem alkohola, a vozačici Kie slijedi optužni prijedlog.

Potom su se dva osobna automobila sudarila oko 14:45 na cesti između Kloštra Podravskog i Kladara. Nesreću je prouzročio vozač pod utjecajem 1,17 promila alkohola koji nije držao dovoljan razmak pri vožnji u slijedu.

Sljedeća nesreća dogodila se pet minuta nakon 17 sati u Koprivnici, na raskrižju Ulice Ivana Česmičkog i Đelekovečke ceste. Vozačica rođena 1989. godine Audijem koprivničkih registracija skretala je ulijevo prema Danici, ali pritom je oduzela prednost Kii kojom je upravljao vozač rođen 1971. godine. Sudionici nisu bili pod utjecajem alkohola i vozačici slijedi optužni prijedlog.

U večernjim satima, točnije oko 20:45, u Ulici Antuna Radića u Đurđevcu nepoznati je vozač nepoznatim vozilom udario u parkirani osobni automobil. Potom je napustio mjesto događaja i policija za njim traga.

Naposljetku, noćas oko 3 sata mladi je vozač pod utjecajem 0,58 promila alkohola sletio s ceste između Imbriovca i Đelekovca te udario u prometni znak. Više o ovoj nesreći pročitajte ovdje.

zatvori