Četvrtak, 18. travnja 2024.

FOTO: SAČUVANA VRIJEDNA TRADICIJA Velik odaziv na omiljenu veselicu Podravkinih umirovljenika

Grupa Podravka i ove je godine organizirala godišnji susret svojih umirovljenika i zaposlenika s jubilarnim radnim stažem.

Na tradicionalno druženje, održano ispred Tvornice juha i Vegete u Koprivnici, pozvani su svi umirovljenici, njih 3.261, uz 266 zaposlenika s 30, 35 i 40 godina radnog staža u okviru Grupe Podravka.

Većina njih i ove se godine rado odazvala susretu na kojem se uvijek s veseljem prisjete zajedničkih dana, priča i anegdota kojih u dugom radnom vijeku nije nedostajalo.

Na početku susreta, prisutne je pozdravio Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke te im zahvalio na vrijednom radu koji su ugradili u ostvarenje vrijednih poslovnih rezultata Grupe Podravka.

— Grupa Podravka ima jake brandove, vrhunske proizvode, modernu tehnologiju, ali ono najvrjednije što ima već 70 godina jesu njezini zaposlenici. Kako je Podravka oduvijek kompanija sa srcem, sa srcem stvaramo svoje proizvode, njegujemo odnose sa svojim poslovnim partnerima i kooperantima, sa srcem djelujemo i pomažemo zajednici u kojoj poslujemo. Ipak, Podravka se još po nečemu posebno ističe. To je odnos prema zaposlenicima, kako sadašnjima, tako i bivšima. Svojim zaposlenicima Podravka omogućava poticajno okruženje za učenje i napredovanje, timski rad i zajedništvo, a posebnu pažnju posvećujemo onima koji su kroz dugi radni vijek gradili uspješnu Podravku — istaknuo je predsjednik Uprave Podravke Marin Pucar.

Vrijedno je spomenuti da je Podravka jedina kompanija u Hrvatskoj koja tradicionalno organizira godišnji susret svojih umirovljenika, koji se rado odazivaju i smatraju ga jednim od najvažnijih događaja godine.

zatvori