Četvrtak, 28. ožujka 2024.

KOPRIVNICA DOMAĆIN SLAVIJI Sminderovac: Pobjedom želimo podići samopouzdanje

Nogometaši Koprivnice ove će nedjelje na koprivničkom Gradskom stadionu igrati protiv Slavije iz Pleternice u sklopu četvrtog kola Treće hrvatske nogometne lige Istok.

Zeleni su nakon odličnog starta u sezonu upisali dva poraza u nizu pa, ukoliko ne žele zaostati za vrhom na samom startu sezone, pobjeda u nedjeljnoj utakmici nameće se kao imperativ. S druge strane, Slavija je u tri kola ubilježila tri neriješena rezultata i sigurno će biti tvrd orah za momčad Koprivnice.

— Očekujem od svojih suigrača da daju svoj maksimum i da zalaganjem na terenu od prve minute svi skupa pokažemo svoju kvalitetu i nametnemo svoj ritam igre. Prvenstvo smo odlično otvorili nakon čega je uslijedio pad koncentracije koji je rezultirao individualnim greškama koje su nas odvele do negativnog rezultata. Talenta imamo, fizički smo spremni, samo moramo na pravi način pokazati koliko vrijedimo — rekao nam je nogometaš Koprivnice Luka Sminderovac koji je sebi i suigračima u nedjelju zaželio pobjedu kojom bi se podiglo samopouzdanje mlade momčadi za koju tvrdi da se sigurno neće boriti za opstanak.

Što se tiče igračkog kadra, osim Brckovića i Martinage koji još nisu dovoljno zaliječili svoje ozljede, svi ostali igrači su na raspolaganju treneru Josipu Omrčenu-Čeki.

Može li Koprivnica prekinuti niz od dva poraza u nizu vidjet ćemo nakon nedjeljne utakmice koja će se igrati s početkom u 17 sati.

zatvori