Subota, 20. travnja 2024.
Home Featured Zeleni na krilima velike pobjede protiv Slavije idu na gostovanje u Ždralove, Kolar: Uz naš pravi pristup, nemaju šanse

Zeleni na krilima velike pobjede protiv Slavije idu na gostovanje u Ždralove, Kolar: Uz naš pravi pristup, nemaju šanse

0
Zeleni na krilima velike pobjede protiv Slavije idu na gostovanje u Ždralove, Kolar: Uz naš pravi pristup, nemaju šanse
Foto: Jasminka Potočnjak.
Nogometaši Koprivnice, puni samopouzdanja nakon velike pobjede nad Slavijom, u subotu će u sklopu petog kola Treće hrvatske nogometne lige Istok gostovati u Ždralovima kod Mladosti.

Koprivnica je trenutno šestoplasirana momčad prvenstva sa šest osvojenih bodova, tri manje od drugoplasirane Mladosti. Iako Zeleni optimistično odlaze u Ždralove, protiv Mladosti ih čeka jako težak zadatak.

— Očekujem pobjedu u Ždralovima, iako ni bod ne bi bio loš. Oni su mlada ekipa kao i mi pa smatram da će nijanse presuditi susret. Ipak, mislim da uz naš pravi pristup nemaju šanse. Ukoliko želimo biti ekipa koja će se boriti za vrh tablice moramo skupljati bodove i na gostovanjima pa se nadam da će tako biti već sutra. Svi smo zdravi, atmosfera nakon Slavije je odlična stoga izgovor za sutra nemamo — optimistično je najavio utakmicu igrač Koprivnice Vjekoslav Kolar.

Valja istaknuti da koprivnički trećeligaš nakon četiri odigrana kola ima prvog strijelca lige. Kruno Jambrušić postigao je šest golova, dva više od svog najbližeg pratitelja.

Može li popularni Jambra nastaviti svoju golgetersku formu i pomoći svojoj Koprivnici da dođe do pozitivnog rezultata na gostovanju kod drugoplasirane Mladosti vidjet ćemo nakon sutrašnje utakmice koja će se igrati s početkom u 16:30.

zatvori