Četvrtak, 25. travnja 2024.

Naša Ivana Vincek odlazi na Svjetsko prvenstvo frizera

Među petnaestak natjecatelja iz Hrvatske koji će sudjelovati na Svjetskom prvenstvu frizera i kozmetičara u Parizu je i Ivana Vincek, frizerka iz Molvi.

Natjecat će se u najvišoj umjetničkoj kategoriji – fantazija, a na svjetsko natjecanje plasirala se nakon državnog prvenstva održanog u travnju ove godine na kojemu je bila treća.

Kreacija koju je pripremila inspirirana je morskim motivima i gotovo je u potpunosti dovršena, ostaju tek finalne dorade i detalji koji će biti odrađeni i prezentirani na samom natjecanju u Parizu.

— Čast mi je da svojim angažmanom mogu sebe, odnosno svoj rad, ali i državu prezentirati na svjetskoj razini — rekla je Ivana uoči odlaska u Pariz.

Odlazak su joj omogućili Općina Molve, Koprivničko-Križevačke županija, Savez frizera Hrvatske, Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije, Udruženje obrtnika Đurđevac i Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije.

Najbolji svjetski frizer i kozmetičari u Parizu će se natjecati 17. i 18 rujna, a podsjetimo da će njihove vještine ocjenjivati Koprivničanka Martina Gregur.

zatvori