Subota, 20. travnja 2024.

MODA Najpoželjnija haljina godine

Modno osvježenje uz trikove i savjete donose vam sestre blogerice Dunja i Maja Mutavdžija s bloga beseenbepopular.com.

Već dulje vrijeme po internetskim stranicama gledamo zvijezde kako se pojavljuju u identičnoj haljini, a riječ je o Azalea haljini londonskog brenda. Azalea haljina dolazi u više boja, a karakteristična je zbog svog lijepog kroja i čipke. Cijela haljina djeluje prozirno, no ispod se nalazi tanki sloj tkanine boje kože. Ona je također rezana u struku, te se na leđima zakopčava.

S obzirom na to da haljina cjenovno nije prihvatljiva većini ljudi, butici i webshopovi prepuni su haljina raznih boja inspiriranih ovim krojem. U kratko vrijeme ovaj kroj haljine postao je jedan od najprodavanijih te ga obožavaju i domaće zvijezde. Iako je haljina prvi puta predstavljena 2015. godine, i ove godine jedna je od najpoželjnijih i najtraženijih haljina.

Ova haljina laska figuri tijela, ženstvena je i izazovna. S obzirom na to da je poprilično upečatljiva, ne zahtijeva preveliku brigu oko ostatka outfita. Uz ovu haljinu dovoljno je samo obuti jednobojne cipele s obzirom na to da, u kombinaciji s ovom haljinom, nakit možete i izostaviti.

Ono što je svakako jedan od razloga velike potražnje za ovom haljinom jest što pristaje svakoj figuri te je ujedno dovoljno seksipilna, ali također i elegantna. Haljina je vrlo jednostavna za nošenje, a opet ima dovoljno detalja koji ju čine posebnom, zbog čega će se zasigurno dulje vrijeme zadržati među najprodavanijim i najtraženijim artiklima.

zatvori