Četvrtak, 25. travnja 2024.

Miss fotogeničnosti nastavlja studij na Sveučilištu Sjever

Izvor:Pressedan
Ema Brajdić (23) novopečena je prvostupnica novinarstva Sveučilišta Sjever i Miss fotogeničnosti 2017. Tijekom studija počela se baviti fitnessom, a sada su joj treninzi svakodnevna aktivnost, njezina želja da se natječe u bikini fitness kategoriji također se ostvarila u travnju ove godine te je pritom ostvarila zavidne rezultate, piše Pressedan.hr.

Zdrav način života počeo ju je privlačiti još u srednjoj školi. Kao i za sve ostalo, prvi koraci prema ulasku u taj svijet bili su teški. Kako kaže, da dođe do nekih većih rezultata trebalo joj je zapravo vrlo malo. Promjene opaža iz tjedna u tjedan jer je tip osobe na koju se brzo prima mišićna masa, a to joj je svakim danom još veća motivacija.

— Za ovakav način života treba si zacrtati cilj, biti uporan i nikada ne odustati. Moji bližnji su na sve to reagirali pozitivno, baš kako sam i očekivala. S vremenom je bilo lakše, ali još uvijek učim i iskušavam svakim danom kako moje tijelo reagira na pojedinu hranu i vježbe. — kaže Ema.

Na Prvenstvu Hrvatske u bodybuildingu i fitnessu koje se održalo u Zaprešiću, u svojoj kategoriji bikini fitness osvojila je brončanu medalju u juniorskoj open kategoriji i postala je viceprvakinja u seniorskoj niskoj kategoriji. Nakon izvrsnih rezultata nakon samo prvog natjecanja, studentici Sjevera ukazale su se brojne prilike koje naravno nikako nije željela propustiti, jer ipak, kako kaže, živi za sport i ovakav način života.

U lipnju ove godine sudjelovala je u izboru za Miss sporta Hrvatske. Pored velike konkurencije Ema je u konačnici osvojila lentu Miss fotogeničnosti.

— Nisam ni sanjala da ću postati Miss fotogeničnosti 2017. godine. Na nagovor prijatelja sam se prijavila i eto, uz predivno iskustvo i divne ljude koje sam upoznala kroz nekoliko dana, osvojila sam lentu te zasigurno mogu reći kako se trud i upornost svih ovih godina isplatio — govori Ema.

Ema nam je također otkrila kako je prvostupnička diploma tek početak njezine naobrazbe. Planovi su joj veliki, a upravo za novinarstvo ili odnose s javnostima koje želi upisati smatra kako će joj još više pomoći da se može baviti onime što voli te jednoga dana spojiti ugodno s korisnim. Titulom Miss fotogeničnosti osvojila je i stipendiju za studiranje u Visokoj školi Aspira (Sportski menadžment) na koje namjerava ići nakon završetka diplomskog studija na Sjeveru.

Između ostaloga Ema piše za dva sportska portala, ima profesionalna fotografiranja, pomaže onima koji trebaju savjete, a što je najvažnije, napreduje psihički i fizički svakoga dana.

Foto: Pressedan, Renato Branđolica, Tomislav Beroš.

zatvori