Petak, 19. travnja 2024.

Kolumna Bojana Horvata ‘Romski gay Srbin’ primjer za učenje studentima na koprivničkom faksu

Koliko su naši kolumnisti zanimljivi i čitani, dokazuje primjer kojeg nam je poslala jedna naša čitateljica, ujedno i studentica Sveučilišta Sjever.

Naime, kolumna Romski Srbin organizira gay paradu u centru Koprivnice i to na katolički Uskrs! našeg kolumnista Bojana Horvata Horza našla se na novinarskoj radionici polaznika prve godine koprivničkog fakulteta. Kako nam je čitateljica rekla, studenti su oduševljeni kolumnom, a oduševljen je i autor kolumne:

– Evo i mene na faksu (smijeh). Često mi se jave ljudi kada napišem novu kolumnu i daju mi do znanja da me čitaju, međutim dosad nisam bio u ovoj akademskoj kombinaciji što mi je jako drago i razveselio sam se. Ovo ću pokazati roditeljima i reći kako sam ponovno na faksu na što će njima mrak pasti na oči jer ni zadnji put nije sjajno završilo (smijeh) – rekao je Bojan.

Inače, studentima na prvoj godini često se daju primjeri iz lokalnih medija pa je tako i ova kolumna na portalu Drava.info pronašla svoje mjesto na radionici. Nadamo se samo da će i dalje radovi novinara lokalnih medijskih kuća u Koprivnici studentima biti od pomoći u akademskom obrazovanju.

Poslala čitateljica.
zatvori