Četvrtak, 25. travnja 2024.

LAST MINUTE AKCIJA Pogledajte kako su se proveli gosti u Hotelu Barba i iskoristite super povoljne cijene u rujnu

Grupa gostiju koja je preko turističke agencije Niba Tours od 22. do 29. kolovoza ljetovala u Hotelu Barba u Starigrad Paklenici vratila se jako zadovoljna i prepuna pozitivnih dojmova.

Akcijske cijene u Hotelu Barba u rujnu! 4 polupansiona s uključenim prijevozom samo 999,00 kn. Više detalja na kraju teksta.


Iako se većina prije nije poznavala, u domaćoj atmosferi hotela vrlo su se brzo upoznali i družili pa na kraju i sprijateljili. Na odlasku “pale” su i zajedničke fotke, razmjena telefonskih brojeva i dogovori za ponovno ljetovanje u hotelu, kao i dogovori za kave u Koprivnici.

Gosti su mogli uživati u kupanju na vlastitoj hotelskoj plaži, svega 40 metara od samog objekta. Posjetili su i jednu od najljepših plaža sjevernog Jadrana – plažu Jaz, udaljenu svega kilometar i pol od hotela, kao i zanimljivu plažu kod stare Večke kule.

Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.

Navečer su mogli prošetati i do centra mjesta do kojega im je trebalo svega pet minuta hoda, a u hotelu su im na raspolaganju bile ugodne sobe opremljene klima-uređajima i modernim LED televizorima, besplatan parking i Wi-Fi uz, dakako, vrhunsku gastronomsku ponudu. Motoriziranim gostima na raspolaganju je i besplatno ograđeno parkiralište.

>> Više o ponudi Hotela Barba doznajte ovdje

Oni pustolovniji planinarili su po obližnjem Nacionalnom parku Paklenica te vozili bicikl kilometrima i kilometrima predivnih velebitskih staza koje su vrlo blizu hotelu: preko Velikog Rujna, pored Tulovih greda i tunela Sv. Rok, po poznatoj Majstorskoj cesti i drugdje.

LAST MINUTE AKCIJA:

  • 7 polupansiona, dvokrevetna soba, sjever 1.400,00 kn
  • 3 polupansiona, dvokrevetna soba 600,00 kn
  • Termin: 4. – 16.9.

SUPER POVOLJNE CIJENE: U rujnu će biti još toplih i sunčanih dana, iskoristite ih za kasno ljetovanje u Starigrad Paklenici! Cijena za 4 polupansiona s uključenim organiziranim prijevozom u hotelu Barba iznosi samo 999 kn! Termin putovanja je 10. – 14. rujna.

Više informacija potražite na internetskim stranicama Hotela Barba i turističke agencije Niba Tours.

zatvori