Četvrtak, 25. travnja 2024.

FOTO Podravka s pola gasa riješila Ivanić, slijedi reprezentativna stanka

Kao što se i očekivalo, rukometašice Podravke Vegete s lakoćom su došle do nova dva prvenstvena boda u drugom kolu Prve hrvatske rukometne lige. Ekipa Ivanića u sportskoj dvorani koprivničke Gimnazije Fran Galović nije uspjela pružiti ni najmanji otpor, što sugerira konačan rezultat 41:21.

Od početka susreta vidjelo se da će utakmica biti jednosmjerna ulica. Nakon 15 minuta igre Podravkašice su imale prednost od šest golova, a na poluvremenu rezultat je bio 23:7. Gotovo cijela prva sedmorka bila je raspucana. Nemaškalo je postigla šest pogodaka, a po pet su dodale Vidak, Debelić i Karlovčan.

U drugom dijelu trenerica Snježana Petika dala je priliku mlađim igračicama koje su tako skupile vrijednih 30 minuta prvoligaškog iskustva. Zabijale su sve mlade Podravkašice, a s klupe su prvotimke pozdravljale svaki dobar potez pljeskom. Mrežu su nemilice trpale Mrđen, Petika, Franušić i Pavlović sve do konačnih plus 20.

Tako je Podravka došla do svog četvrtog prvenstvenog boda nakon dva odigrana kola. Podravkašicama sada slijedi slobodan vikend jer je reprezentativna stanka. Podsjetimo, osim Snježane Petike koja je pomoćna trenerica u reprezentaciji, Podravku će predstavljati i igračice koje su dobile poziv izbornika Šoštarića – Marijeta Vidak, Ivana Kapitanović i Ana Debelić.

zatvori