Subota, 20. travnja 2024.

FOTO Na humanitarnom koncertu za ‘Maslačak’ prikupljeno gotovo 40 tisuća kuna

Na humanitarnom koncertu koji je jučer održan u sklopu akcije ‘Udruzi Maslačak pomozi da svoj kombi vozi’ prikupljeno je gotovo 40 tisuća kuna.

Sredstva će se iskoristiti za nabavu kombi vozila za prijevoz članova Udruge Maslačak na poludnevni boravak u okviru kojeg se provode rehabilitacijske aktivnosti.

Koncert su organizirali županijsko Povjerenstvo za ravnopravnost spolova i Udruga osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji “Maslačak” uz pokroviteljstvo Koprivničko-križevačke županije i Grada Križevaca.

U dvorani Osnovne škola Ljudevita Modeca u Križevcima nastupili su Luka Nižetić, Učiteljice, Tarapana band, OSDS, Pirati, TS Miraz, Joker band, TS U dobrom društvu, Marko Vukes, TS Zlatni dečki i Cure iz Centra.

U ime Koprivničko-križevačke županije akciju je podržao zamjenik župana Ratimir Ljubić zahvalivši građanima na odazivu te Udruzi na brizi za svoje članove i njihove obitelji, kojima već više od 25 godina pruža pomoć u podizanju kvalitete života.

Prisutnima su se obratile i predsjednica Udruge Maslačak Tamara Premuš te predsjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova Koprivničko-križevačke županije Verica Rupčić.

zatvori