Petak, 19. travnja 2024.

DRUGA ŽNL Starigrad prijeti Lipi, Tehnika na teškom ispitu u Sigecu, Knapić: Bez lažne skromnosti, idemo dobiti Mladost

Ovog vikenda igrat će se sedam uzbudljivih utakmica u sklopu šestog kola Druge županijske nogometne lige.

Prvoplasirana Tehnika, koja je jedina ostala na stopostotnom učinku, ide na gostovanje u Sigetec kod Mladosti. Iako su prije sezone ove dvije momčadi slovile kao favoriti za borbu za vrh, Mladost je loše startala u prvenstvo te nakon pet utakmica ima samo četiri boda na svom kontu. Ipak, Sigetec je uvijek neugodno gostovanje pa je ispred Tehnike veliki izazov.

— Nikada nije lako igrati protiv Mladosti koja je kvalitetna momčad. Ipak, ne rade koliko bi trebali raditi, a mi smo dobri i, bez lažne skromnosti, idemo po pobjedu u Sigetec — rekao nam je trener Tehnike Valentin Knapić.

Drugoplasiranu Lipu također čeka težak zadatak. Hlebinčani će na gostovanje u Starigrad. Reka će na svom travnjaku, nakon teškog poraza protiv Omladinca u Herešinu, igrati protiv Viktorije.

— Domaćin nije krenuo u sezonu kako je htio i kako se nadao. Još uvijek se traže i bore, ali vjerujem da mogu do sva tri boda protiv Lipe. Reka je svoje kikseve potrošila te će slaviti protiv Viktorije koja je izrazito domaćinska ekipa — prognozira trener Građevinara.

Herešinčani će pak biti domaćin Podravcu. Fugaplast će u Goli odmjeriti snage s Hrvatskim bojovnikom, Prugovac će igrati protiv bregovske Mladosti, dok će u Glogovcu snage odmjeriti Rudar i GOŠK.

— Herešinčani su kvalitetnija ekipa od Podravca pa prognoziram njihovu pobjedu. U Prugovcu će biti dvojka k’o kuća, Fugaplastu dajem prednost zbog domaćeg terena, a u derbiju začelja u Glogovcu prognoziram remi — zaključio je Knapić.

Utakmice u Glogovcu i Sigecu igrat će se u subotu, a sve ostale u nedjelju s početkom u 16 sati.

Druga ŽNL – 6. kolo

Rezultate prognozirao Valentin Knapić, trener Tehnike.

Subota, 23. rujna
16:00
Sigetec: Mladost – Tehnika 2
Glogovac: Rudar – GOŠK X
Nedjelja, 24. rujna
16:00
Starigrad: Starigrad – Lipa 1
Prugovac: Prugovac – Mladost (Koprivnički Bregi) 2
Gola: Fugaplast – Hrvatski bojovnik 1
Herešin: Omladinac – Podravec 1
Reka: Reka – Viktorija 1

zatvori