Petak, 29. ožujka 2024.

Dinamova delegacija posjetila Imbriovec: Bit će nam zadovoljstvo igrati protiv Borca

Kako smo jučer najavili, delegacija zagrebačkog Dinama danas je posjetila Imbriovec i igralište Borca. Direktora zagrebačkog kluba Davora Bukovinu i direktora sigurnosti Krešimira Antolića dočekali su članovi Uprave imbriovečkog županijskog prvoligaša Dražen Porić, Dražen Loparić i Darko Bistrović.

Tema je, naravno, bila odigravanje utakmice 1/16 finala Kupa. Delegacije su zajedno pregledale prostorije kluba, svlačionice i teren, a kako je Borac objavio na svojoj Facebook stranici, Dinamovci su poručili kako će im biti zadovoljstvo iduće srijede igrati u Imbriovcu.

Saznali smo i kako će ulaznice za utakmicu koja će se igrati iduće srijede s početkom u 15:30 koštati 30 kuna, a prodavat će se na ulazu na stadion. Također, iz kluba razmišljaju o tome da određen broj ulaznica puste i u pretprodaju.

Podsjetimo, gostujući navijači na igralište neće dolaziti na glavni ulaz već od strane Pustakovca, a za utakmicu sa zagrebačkim Dinamom Grad Koprivnica ustupio je Borcu i tribinu na kojoj će biti smješteni sponzori, predstavnici kluba i ostali uzvanici.

zatvori