Četvrtak, 28. ožujka 2024.

ČETVRTA HNL Križevci protiv Dinama, derbi Tehničara i Podravca u Cvetkovcu, Karan: Utakmica je to u kojoj nemamo što izgubiti

Pred nama je peto kolo Četvrte hrvatske nogometne lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica. Nogometni vikend obilježit će derbi susret između Tehničara i Podravca na Starom bregu u Cvetkovcu.

Cvetkovčani u susret ulaze kao favoriti. Osvojili su maksimalnih 12 bodova na otvaranju sezone te su trenutno prvoplasirana momčad lige. Ipak, nešto će se pitati i Virovce koji su također imali vrlo dobar start u sezonu. Upisali su dvije pobjede i dva neriješena rezultata.

– Idemo u Cvetkovec na teren gdje je domaćin uvijek favorit, kako sutra tako i za osvajanje prvenstva. Ovo je utakmica gdje nemamo što izgubiti, samo dobiti. Nismo poraženi u prva četiri kola i voljeli bi da tako ostane – rekao nam je napadač Podravca Jurica Karan.

U ostalim susretima Križevčani će na teško gostovanje kod Dinama, dok će kloštranska Mladost nove bodove loviti na svom travnjaku protiv Slatine. Zanimljiv susret gledat ćemo u Đurđevcu gdje će Graničar ugostiti Viroviticu.

Zdenka će u Velikim Zdencima snage odmjeriti s Papukom, Pitomača će biti domaćin Tomislavu, a u Garešnici će Garić ugostiti Rovišće.

Sve utakmice petog kola igrat će se s početkom u 16 sati. Dinamo i Križevci te Mladost i Slatina svoje susrete igrat će u nedjelju, a svi ostali na rasporedu su sutra.

4. HNL BJ-KC-VT – 5. kolo

Subota, 23. rujna
16:00
Veliki Zdenci: Zdenka 91 – Papuk
Cvetkovec: Tehničar – Podravac (Virje)
Pitomača: Pitomača – Tomislav (Berek)
Garešnica: Garić – Rovišće
Đurđevac: Graničar – Virovitica
Nedjelja, 24. rujna
16:00
Kloštar Podravski: Mladost – Slatina
Predavac: Dinamo – Križevci

zatvori