Subota, 20. travnja 2024.

VELIKO POJAČANJE Igrao Prvu poljsku, hrvatsku i slovensku ligu, vrijedio pola milijuna eura, pa došao u Tehničar

Nogometni klub Tehničar iz Cvetkovca doveo je u svoje redove veliko pojačanje. Gordan Golik, bivši igrač Varteksa, poljskog Lech Poznana, slovenskog Zavrča i Međimurja od ove će sezone braniti boje momčadi trenera Romana Sovića.

Golik će tako pojačati konkurenciju u veznom redu, a zanimljiv je podatak da je prije nekoliko godina, prema Transfermarktu, vrijedio 450 tisuća eura.

– Naravno da sam vrlo zadovoljan što nam je pristupio Gordan. To je igrač koji iza sebe ima veliko iskustvo. Igrao je prvoligaški nogomet te će nam puno značiti u novoj sezoni. Golik neće donijeti samo kvalitetu u veznom redu već će pojačati konkurenciju u ekipi, a to je ono što nam treba. Zdrava konkurencija podići će svima motiv da se izbore za prvih 11 te će od toga cijela momčad profitirati – rekao nam je trener Tehničara Roman Sović.

Golik je odigrao već nekoliko pripremnih utakmica za Tehničar u kojima je pokazao da će biti veliko pojačanje i važan kotačić u veznom redu Cvetkovčana. S obzirom na ovako zvučno pojačanje jasno je da će Tehničar i ove godine biti jedan od velikih favorita za prvo mjesto Četvrte hrvatske nogometne lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica.

Podsjetimo, natjecanje u Četvrtoj ligi starta 26. kolovoza, a u prvom kolu nogometaši trenera Romana Sovića na svom će ‘Starom bregu’ ugostiti momčad Virovitice. Već u trećem kolu igrat će se veliki županijski derbi između Tehničara i Križevaca.

 

 

zatvori