Četvrtak, 28. ožujka 2024.

TRI PROMETNE NESREĆE Biciklistkinja sletjela u kanal i teško se ozlijedila

Tri su vozačice jučer skrivile prometne nesreće u Koprivnici i okolici, u kojima je jedna osoba lakše, a druga teže ozlijeđena.

Prva se dogodila u Domajima oko 6:30 sati, izvijestila je Policijska uprava koprivničko-križevačka. Zbog nepropisnog kretanja 28-godišnja vozačica Golfa koprivničkih registracija je sletjela van kolnika u odvodni kanal. Automobil je udario u zemljani nasip i prevrnuo se na krov, a vozačica je lakše ozlijeđena.

U nesreći koja se dogodila u Koprivnici oko 13:30 sati sudarila su se dva automobila. Krivac za nesreću je 25-godišnja vozačica Peugeota 307 koja je u Ulici Čarda zbog držanja nepropisnog razmaka udarila u BMW ispred sebe. Njega je vozio 40-godišnjak koji je u nesreći lakše ozlijeđen.

Treću je nezgodu skrivila 18-godišnja vozačica bicikla. Prilikom nepropisnog kretanja zahvatila je bankinu u Koprivničkoj ulici u Starigradu te je sletjela van kolnika u odvodni kanal.

Zadobila je teške tjelesne ozljede, uglavnom po licu, no izvan je životne opasnosti. Kako zbog težine ozljeda nije bilo moguće izvršiti alkotestiranje, uzorak urina i krvi uzet je u koprivničkoj bolnici.

Sve su vozačice zbog izazivanja nesreće zaradile prekršajni nalog, a treba napomenuti da je za prve dvije sigurno da nisu bile pod utjecajem alkohola.

zatvori