Četvrtak, 28. ožujka 2024.

SLETJELE S CESTE Jedna vozačica udarila u stablo, dvije osobe ozlijeđene

Zbog nepropisnog pretjecanja i skretanja dvije su vozačice jučer u Koprivnici sudjelovale u prometnoj nesreći. Nepropisna vožnja uzrokovala je nezgodu i u Starigradu.

Oko 14:30 sati 22-godišnja vozačica se kretala Nissanom koprivničkih registracija Bjelovarskom cestom u smjeru Ulice Braće Radić u Koprivnici. Započela je pretjecanje, a da prije toga nije provjerila kakvo je stanje na cesti.

Tridesetogodišnja vozačica Peugeota koja se vozila ispred nje u istom je trenutku započela skretati ulijevo, a da se isto tako nije uvjerila može li to učiniti bez opasnosti za druge sudionike.

U tom je trenutku došlo do udara prednjeg dijela Nissana u lijevu bočnu stranu Peugeota koprivničkih registracijskih oznaka. Oba su vozila od siline udara sletjela na travnatu površinu, a Nissan i u stablo. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena vozačica Peugeota i putnica u Nissanu.

Vozačice nisu bile pod utjecajem alkohola, a obje su zbog nepoštivanja prometnih propisa zaradile prekršajni nalog.

Još se jedna nesreća dogodila oko 12:50 sati u Starigradu. 68-godišnjak se Škodom koprivničkih registracijskih oznaka kretao unazad s parkirališta na kolnik Mlinarske ulice.

Niti on se nije uvjerio kakvo je stanje na cesti pa je tako udario stražnjim dijelom vozila u lijevi bočni dio Poloja koprivničkih registracija koji je bio parkiran uz južni rub kolnika.

Vozač nije bio pod utjecajem alkohola, no zbog nepropisne vožnje unazad protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

zatvori