Srijeda, 27. ožujka 2024.

PUSTOLOVNI VIKEND NA ŠODERICI Adrenalin, pivo, ljute pizze i dobra glazba na Podravskom moru

Ljeto na Šoderici nastavlja se i ovoga vikenda i to bogatim programom događanja u kojima neće nedostajati sporta, adrenalina, ljute hrane i dobre zabave.

Već od osam ujutro u subotu na Podravskom moru počinju igre i natjecanja koja organizira koprivnički Airsoft klub Vuk. Očekuje se dolazak stotinjak natjecatelja iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske koji će odmjeriti svoje vještine u rukovanju replikama oružja, gađanju i drugim simulacijskim vještinama.

U subotu u 9 sati počinje treći Triathlon & Run Šoderica koji organizira Sportska udruga “Veliko srce”, a poslijepodne je rezervirano za ljubitelje ljute hrane. Naime, u 17 sati počinje Hot Challenge 2017. – natjecanje u jedenju ljutih pizza. Sat vremena kasnije okupljenima će zasvirati Dobre vibracije.

Nedjelja će također početi airsoftom, a u 14 sati doći će red na još jedan Beer Throne Challenge – natjecanje u kojem će se ekipe kroz deset brzih i dinamičnih igara boriti za “pivsko prijestolje” sastavljeno od 30 gajbi piva. Nedjeljni program također završava koncertom Dobrih vibracija.

Iz Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije napominju i da će posjetitelji Šoderice tijekom cijelog vikenda moći uživati u akrobacijama windsurfera, isprobati vožnju kanuima te razgledati biciklističku i adrenalinsku opremu.

zatvori