Četvrtak, 28. ožujka 2024.

Podravka izgubila tri utakmice na turniru u Ljubljani i osvojila četvrto mjesto

Rukometašice Podravke Vegete jučer i danas odigrale su tri utakmice na Memorijalnom turniru ‘Vinko Kandija’ u Ljubljani te su s s tri poraza osvojile četvrto mjesto.

U prvoj utakmici Podravkašice su doživjele težak poraz protiv domaćina tunira, Krima. U prilično jednosmjernoj utakmici Ljubljančanke su slavile rezultatom 42:27 i tako pokazale da je pred trenericom Snježanom Petikom i njenim igračicama još mnogo posla. Najefikasnije u prvoj utakmici bile su Marijeta Vidak sa sedam pogodaka i Ekatarina Nemaškalo sa šest.

Ni u drugoj utakmici naše rukometašice nisu se puno bolje provele. Crnogorska Budućnost pobijedila je rezultatom 28:18. Tako je utakmica protiv austrijskog Hypa bila za treće mjesto jer su i Bečanke upisale dva poraza prije tog susreta.

Nakon dvije uvjerljive pobjede u Beču prije dva tjedna očekivalo se da će Podravkašice slaviti i danas, ali se to nije dogodilo. Austrijanke su slavile rezultatom 27:24 i tako ostavile Podravku na 0 bodova. Valja istaknuti Ivanu Dežić koja je postigla sedam pogodaka.

Naše rukometašice već sutra nastavljaju s pripremama za novu sezonu, a sigurno je da će prvo na ‘meniju’ biti analiza ljubljanskog turnira.

zatvori