Srijeda, 27. ožujka 2024.

Održana posljednja Ljetna tržnica knjiga ove sezone

U koprivničkom gradskom parku proteklog je vikenda održana posljednja Ljetna tržnica knjiga u ovoj sezoni.

Ponuda je i ovoga puta bila bogata. Osim organizatora, Knjižnice i čitaonice “Fran Galović” Koprivnica koja je ponudila na prodaju svoje otpisane knjige i slikovnice, na tržnici su sudjelovali i drugi nakladnici i građani.

— Iako je sezona godišnjih odmora još u tijeku pa se te subote znatno manje Koprivničanaca nego inače zateklo u središtu grada, mnogi prolaznici su i ovaj put sa zanimanjem razgledali ponudu na štandovima, a ponešto i kupili — rekla je voditeljica županijske matične službe u koprivničkoj Knjižnici Ljiljana Vugrinec.

Prihod ostvaren prodajom stotinjak knjiga i slikovnica u iznosu od 693 kune Knjižnica će iskoristiti za obnovu svoga fonda novim zanimljivim i atraktivnim naslovima za djecu, mlade i odrasle.

Iako je ovo zadnja Ljetna tržnica, prodaja otpisane građe iz fonda Knjižnice nastavlja se i dalje na terasi ispred same zgrade.

Otpisane knjige i slikovnice mogu se razgledati i kupiti u prijepodnevnim satima, svakog radnog dana sve dok traje ljetno radno vrijeme Knjižnice, do petka 1. rujna.

Redovno radno vrijeme knjižnice počinje već od subote 2. rujna, kad će Knjižnica biti otvorena za korisnike od 8 do 13 sati, a od ponedjeljka, 4. rujna radno vrijeme svih odjela za korisnike ponovo će biti tijekom cijelog dana, od 8 do 19 sati.

zatvori