Četvrtak, 18. travnja 2024.

IDEMO SLAVEN Juniori koprivničkog prvoligaša osvojili treće mjesto i trofej Fair play na jakom tuniru u Velikoj Gorici, kadeti poraženi od Dinama

Juniori Slaven Belupa, nakon jučerašnjih uvjerljivih pobjeda protiv Dinama s 5:0 i Zagreba s 2:0, danas su na turniru pod nazivom Alpas Cup igranom u Velikoj Gorici upisali poraz i pobjedu što im je bilo dovoljno za osvajanje trećeg mjesta.

U polufinalnoj utakmici mladi Slavenaši su, pod vodstvom trenera Ivice Sertića i Željka Sokača, nakon velike borbe poraženi od vršnjaka Sesveta rezultatom 2:1. Jedini pogodak za Farmaceute postigao je Srbljinović iz jedanaesterca.

U utakmici za treće mjesto juniori Slavena su bili ponovno uvjerljivi. Zagrebačkoj Lokomotivi nisu pružili ni milimetar šanse za osvajanje brončane medalje. Dvama pogocima Mihaljevića i Fusića bili su bolji rezultatom 4:0.

Valja istaknuti da su mladi Slavenaši osvojili i trofej Fair play.

Utakmice:

Slaven Belupo-Dinamo 5:0 ( Mladen 2, Nikšić, Mlinarić, Fusić)

Slaven Belupo-Zagreb 2:0 ( Sinjaković x2)

Polufinale: Slaven Belupo – Sesvete 1:2 (Srbljinović)

Finale: Slaven Belupo – Lokomotiva 4:0 (Mihaljević 2, Fusić 2)

Sastav juniora Slaven Belupa:

Slukić, Hlevnjak, Zanjko, Čupić, Srbljinović, Dolček, Resler, Hajdinjak, Jagarinac, Nikšić, Mladen Kirin, Janeš, Fusić, Mlinarić, Kudumija, Mihaljević, Sinjaković, Drk, Brković. Treneri: Ivica Sertić i Željko Sokač.

Izvor: FB Alpas Cup

Spomenimo da su jučer u Cvetkovcu igrali i kadeti Slaven Belupa i to prvo kolo Prve hrvatske nogometne lige protiv zagrebačkog Dinama. Igrači trenera Vedrena Medenjaka izgubili su rezultatom 0:3, a valja istaknuti da je za goste igrao ‘dojučerašnji’ Slavenaš Ivijan Svržnjak.

zatvori