Utorak, 16. travnja 2024.

FOTO/VIDEO: TURNIR U REKI Križevci u finale tek nakon jedanaesteraca, Reka nakon uzbudljive utakmice protiv Rudara

Odigrane su polufinalne utakmice Memorijalnog turnira u Reki, posvećenog Tomi Furlanu, preminulim članovima županijskog drugoligaša i poginulim braniteljima. Sutrašnje finale izborili su Križevci i Reka, dok ćemo u borbi za treće mjesto gledati dvoboj Tehnike i Rudara iz Glogovca.

Križevčani su do finala došli nakon uzbudljive utakmice pune preokreta protiv Tehnike. Nakon devedeset minuta rezultat je bio 3:3, a susret za naslov izborili su nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca. Sam rezultat govori da su svi ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu doista mogli uživati u prvoj polufinalnoj utakmici u Reki.


IZVOR: FB prigorski.hr

U drugom polufinalu domaćin je opravdao ulogu favorita protiv Rudara te je pobijedio s 3:1. Glogovčani su nakon početnog minusa uspjeli doći do 1:1, ali je Reka do kraja susreta postigla još dva pogotka te izborila susret za naslov.

Sutra će se susret za treće mjesto između Tehnike i Rudara igrati s početkom u 16 sati, a finale između Križevaca i Reke na rasporedu je dva sata kasnije. Nakon utakmica najboljima će biti dodijeljeni pehari i nagrade.

zatvori