Petak, 29. ožujka 2024.

FOTO/VIDEO: DRUGA ŽNL Derbi Starigrada i Reke bez pobjednika, Bregovci s tri igrača manje poraženi od Viktorije

Ovog vikenda odigrano je sedam utakmica prvog kola Druge županijske nogometne lige. Jednu od, kako mnogi predviđaju, najuzbudljivijih i najizjednačenijih sezona još jučer je otvorio susret Tehnike i GOŠK-a u kojem su Građevinari slavili s 5:0.

Danas su sve oči bile uprte u veliku derbi između Starigrada i Reke, klubova koji konkuriraju za sam vrh Druge lige. U izjednačenoj utakmici koja je obilovala prekršajima pobjednika nismo dobili. Reka je povela u prvom, a Starigrad izjednačio u drugom poluvremenu te je utakmica završila 1:1.

U Bregima smo gledali pravi show. Domaća Mladost zaradila je čak tri crvena kartona. Boris Kuzminski isključen je u 43. minuti, Patrik Milojević u 76. i Filip Peroković u 89. Viktorija je to iskoristila i slavila rezultatom 0:1.

 

Derbi Druge ŽNL: Starigrad – Reka

Posted by Drava.info on 20. kolovoza 2017

 

Prugovac je na svom travnjaku svladao sigečku Mladost s 3:1, dok je herešinski Omladinac bio bolji od Rudara iz Glogovca s 4:1.

Hlebinska Lipa je pogocima Bolteković-Tkaleca i Štrkalja opravdala ulogu favorita protiv Hrvatskog bojovnika i slavila s 2:0. Podravec nije na najbolji mogući način otvorio svoju drugoligašku sezonu. U svom Torčecu poražen je od Fugaplasta rezultatom 1:2.

Druga ŽNL – 1. kolo

Subota, 19. kolovoza
17:30
Koprivnica: Tehnika – GOŠK 5:0
Nedjelja, 20. kolovoza
17:30
Starigrad: Starigrad – Reka 1:1
Prugovac: Prugovac – Mladost (Sigetec) 3:1
Herešin: Omladinac – Rudar (Glogovac) 4:1
Torčec: Podravec – Fugaplast 1:2
Koprivnički Bregi: Mladost – Viktorija 0:1
Hlebine: Lipa – Hrvatski bojovnik 2:0

zatvori