Petak, 29. ožujka 2024.

VRAĆAJU SE KOŠEVI Evo što se dogodilo s obručima i kako će biti riješeno

Novouređeno sportsko igralište kod Osnovne škole Antun Nemčić Gostovinski oduševilo je sve Koprivničanke i Koprivničance. Ipak, nakon samo nekoliko dana mnoge je šokirala vijest da su na košarkaškom igralištu obruči slomljeni ili nestali.

Mnogi su u prvi mah pomislili da je riječ o vandalizmu i namjernom oštećivanju imovine, ali obruči su zapravo bili neadekvatni za igru.

Dolaze novi koševi — rekao je Dravi.info gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić te pojasnio: — Nažalost, procjena izvođača radova nije se pokazala do kraja konstruktivnom jer su uzeli u obzir da će to biti osnovnoškolsko sportsko igralište. Drugi tjedan ćemo imati profi koševe i vjerujem da će tu završiti priča i rasprava o vandalizmu i kvaliteti ili nekvaliteti materijala. Ovo je bio jedan zaista veliki projekt, drago mi je da su ljudi jako zadovoljni igralištem, a sve ono što se putem pokaže da se treba popraviti, naravno da ćemo popraviti — rekao nam je gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić.

Tako smo dobili potvrdu da će uskoro svi ljubitelji “loptanja pod obručima” ponovno moći uživati u vrhunski uređenom sportskom igralištu kod Osnovne škole “Antun Nemčić Gostovinski”, a Grad to neće dodatno koštati jer su sprave na igralištu pod garancijom.

Naravno, svim građanima Koprivnice, mladima i starima, u interesu bi trebalo biti da očuvamo ovo igralište na kojem će brojne generacije mladih sportaša iz dana u dan odrastati.

Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
zatvori