Srijeda, 24. travnja 2024.

SENZACIJA PRIJELAZNOG ROKA: Reka dovela osam (!) igrača, među njima i osvajače Ljetne lige

Prava ‘bomba’ odjeknula je večeras svijetom županijskog nogometa. Drugoligaš Reka iz istoimenog koprivničkog prigradskog naselja, dosad ‘tih’ u prijelaznom roku, u svoje je redove doveo čak osam pojačanja, među kojima su i četvorica osvajača nedavno završene Pan Ljetne lige.

To su Marko TomićNikola Grgić i Nikola Stojanović iz Zagreba koji su ljubiteljima županijskog nogometa već poznati preko Bratstva iz Kunovca. Uz njih je još jedan Zagrepčanin, Silvio Toth, a svi zajedno su nedavno u dramatičnom finalu osvojili naslov prvaka malonogometne Ljetne lige kao dio ekipe Jelena Trade. Tu je i povratnik u Reku Neven Biti, mladi Matej Komes iz Slaven Belupa te braća Marko i Matija Kozjak – Marko dolazi iz gotalovečkog GOŠK-a, a Matija iz ivanečke Sloge.

— Doveli smo nekoliko igrača sa strane koji će privući publiku i koji će biti svojevrsni instruktori našim mladim dečkima — rekao nam je tajnik kluba Stevan Turajlić. —  Nadam se da ćemo biti među prvih pet-šest ekipa na ljestvici. Publika nas vjerno prati, uvijek su bili s nama kad smo pobjeđivali i kada smo gubili. U sezoni koju pripremamo mislim da ćemo i mi i naši navijači biti zadovoljni, dat ćemo sve od sebe da igramo dobar nogomet. Želimo da naša publika dođe u što većem broju, da povedu svoje supruge i djecu, da vide kako smo raspoloženi i što možemo pokazati. Nadam se da će zadovoljni biti i Grad i naš Mjesni odbor.

Novi igrači ugovore su službeno potpisali večeras u koprivničkom Sports baru Loop, a novih transfera u Reku, kako doznajemo, do početka sezone više ne bi trebalo biti.

Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
zatvori