Srijeda, 24. travnja 2024.

PRIJELAZNI ROK Bivši igrač Hajduka i osvajač mađarskog prvenstva dolazi u Slaven?

Iako prvenstvo počinje već ove subote, igračka križaljka Slaven Belupa itekako bi se mogla promijeniti do 31. kolovoza, zadnjeg dana prijelaznog roka. Neslužbena informacija do koje smo došli je da bi se Farmaceutima uskoro trebao priključiti Dinko Trebotić, bivši igrač splitskog Hajduka i mađarskog Videotona s kojim je osvojio i naslov prvaka.

Trebotić je 26-godišnji Splićanin koji može pokriti pozicije centralnog i ofenzivnog veznog igrača. Svoju karijeru započeo je u Hajduku, a još je igrao i za Zagreb, Rudeš, Lokomotivu, Videoton, izraelsku Bnei Yehudu i norveški Fredrikstad.

Direktor Slaven Belupa Zvonimir Šimunović potvrdio je da klub razgovara s igračem, a hoće li se doista priključiti vrijeme će pokazati. Spomenimo da je Trebotić u Prvoj hrvatskoj ligi ukupno odigrao 93 utakmica pritom postigavši deset pogodaka, a upisao je i pet nastupa za hrvatsku mladu reprezentaciju.

Splićanin bi tako trebao pojačati veznu liniju Farmaceuta, a konkurenciju bi mu činili Bistrović, Telushi i Vidović. Vjerujemo kako će do kraja prijelaznog roka biti još dolazaka i odlazaka. Veliko je pitanje hoće li Slaven uspjeti zadržati postojeću ekipu s obzirom na to da postoji veliki interes, prije svih, za Nikolu Katića.

zatvori